Dimecres, 1 d'Abril de 2020 - Edició 615
La República

L’Ajuntament de l’Hospitalet aprova l’ampliació de Fira a Granvia

ACN Barcelona.-El ple de l’Ajuntament de l’Hospitalet ha aprovat aquest dimecres la modificació del Pla general metropolità per a l’ampliació de Fira de Barcelona – Granvia a la ciutat. L’acord […]

Avatar
Agències 26/02/2020

ACN Barcelona.-El ple de l’Ajuntament de l’Hospitalet ha aprovat aquest dimecres la modificació del Pla general metropolità per a l’ampliació de Fira de Barcelona – Granvia a la ciutat. L’acord ha rebut el suport de tots els grups municipals excepte L’Hospitalet En Comú Podem – En Comú Guanyem. D’aquesta manera, el consistori ha impulsat el planejament urbanístic necessari per permetre l’ampliació del recinte, tal com es va comprometre en el protocol signat al febrer per les diferents institucions implicades. Ara, l’Ajuntament traslladarà el projecte aprovat a la Direcció General d’Ordinació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per a l’aprovació definitiva.

El creixement del recinte de Granvia es donarà en uns terrenys desocupats de 40.000 metres quadrats situats a l’illa compresa entre l’avinguda de Joan Carles I i els carrers de les Ciències, Salvador Espriu i José Agustín Goytisolo. En aquest espai es construirà un edifici de dues plantes amb 60.000 metres quadrats i una edificació per a oficines i serveis destinats a usos firals. Amb una superfície bruta expositiva de 240.000 metres quadrats, el recinte s’ampliarà fins als 300.000 metres quadrats per donar “possibilitats de creixement” als salons propis i externs. Altres objectius de la reforma són competir amb els equipaments firals més importants d’àmbit mundial, atreure grans esdeveniments i simultaniejar diversos certàmens. Es preveu que les obres finalitzin el 2024.

Relacionats