Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

L’Ajuntament de l’Ampolla regala bolquers ecològics als nadons nascuts enguany

ACN L’Ampolla.-La regidoria de Medi Ambient de l’Ampolla (Baix Ebre) entregarà un lot de bolquers ecològics a les famílies que han tingut fills aquest any. Són bolquers que es poden […]

Avatar
Agències 20/07/2021

ACN L’Ampolla.-La regidoria de Medi Ambient de l’Ampolla (Baix Ebre) entregarà un lot de bolquers ecològics a les famílies que han tingut fills aquest any. Són bolquers que es poden usar fins als 6 mesos d’edat del nadó i suposen un estalvi mitjà de 700 bolquers d’un sol ús, “molt difícils de reciclar” i amb “un gran impacte per a l’entorn natural”. Els lots inclouen altres elements reutilitzables i tovalloletes biodegradables – que s’han de dipositar al contenidor de fracció-resta-. Tots aquests productes estan disponibles a les farmàcies del municipi, també bolquers ecològics per a nadons més grans de 6 mesos. El consistori impulsa aquest “petit gest” per reduir l’impacte econòmic i la petjada mediambiental que suposa l’arribada d’un infant.

La regidora de Medi Ambient de l’Ampolla, Meritxell Faiges, ha defensat que “perquè aquests infants puguin gaudir de la natura tal com l’hem conegut”, es vol ajudar a les famílies “a reduir l’impacte tan negatiu que tenen els bolquers convencionals per al medi ambient”.