Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

L’Ajuntament de la Seu duu a terme un servei especial de neteja i desinfecció després de tres setmanes de confinament

ACN La Seu d’Urgell.-L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha encarregat un servei especial de repàs de neteja i desinfecció viària a la ciutat, el qual s’ha dut a terme aquest […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN La Seu d’Urgell.-L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha encarregat un servei especial de repàs de neteja i desinfecció viària a la ciutat, el qual s’ha dut a terme aquest dilluns després de tres setmanes de confinament. En aquesta actuació s’hi han destinat quatre treballadors extraordinaris que han han dedicat quatre hores a realitzar aquestes tasques. Cal recordar que aquest servei va quedar molt reduït després de decretar-se l’estat d’alarma per fer front a la crisi del coronavirus. De fet, des d’aquell moment s’ha mantingut diàriament a un terç de la plantilla fent la neteja de bosses i mobles fora dels contenidors, així com un equip per desinfectar amb hipoclorit sòdic papereres, bancs i baranes.

Des del servei de neteja viària de la Seu d’Urgell demanen a la població que es tingui una cura especial en no llençar els guants a terra. Aquests van als contenidors de fracció resta o a les papereres. També asseguren que és molt important recollir sempre les defecacions dels gossos.