Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

L’Ajuntament de Cubelles garanteix que a la platja on va morir un home ofegat hi havia un servei de salvament “temporal”

ACN Cubelles.-L’Ajuntament de Cubelles ha assegurat que la platja on aquest diumenge va morir un home ofegat disposava d’un servei de salvament “temporal” mentre no es desplega el servei complert. […]

Avatar
Agències 08/07/2019

ACN Cubelles.-L’Ajuntament de Cubelles ha assegurat que la platja on aquest diumenge va morir un home ofegat disposava d’un servei de salvament “temporal” mentre no es desplega el servei complert. El consistori ha corregit les informacions del cap de setmana, després que Protecció Civil assegurés que no hi havia socorristes, tal com indiquen uns cartells a la platja encara visibles aquest dilluns. De fet, el mateix Ajuntament havia dit que activava “un servei de vigilància marítima mentre no s’implanta el servei de socorrisme”. L’alcaldessa, Rosa Fonoll, ha assegurat que el servei temporal garanteix la supervisió de les platges malgrat disposar de menys efectius i ha lamentat que el dispositiu complert s’ha endarrerit degut a diversos canvis de llei estatals i autonòmics.