Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

L’Ajuntament de Cambrils investiga un policia local relacionat amb una xarxa de prostitució

ACN Cambrils.-L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat “actuacions prèvies per obrir un expedient disciplinari i aplicar mesures cautelars” contra un treballador de la policia local relacionat amb una xarxa de prostitució. […]

Avatar
Agències 16/10/2020

ACN Cambrils.-L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat “actuacions prèvies per obrir un expedient disciplinari i aplicar mesures cautelars” contra un treballador de la policia local relacionat amb una xarxa de prostitució. En un comunicat, el consistori ha afirmat que l’agent ja ha lliurat l’arma i l’acreditació “i actualment no ocupa el seu lloc de treball”. L’Ajuntament ha apuntat que “ha actuat des del moment en què va tenir coneixement” dels fets i que les mesures són preventives perquè hi ha una acció judicial en curs, que es troba sota secret de sumari. L’operatiu contra la xarxa d’explotació sexual de dones el va liderar la Policia Nacional es va fer conèixer aquest dimecres i va comportar la detenció de sis persones.

El consistori ha demanat “el màxim respecte a la presumpció d’innocència, al dret a l’honor i a la protecció de dades del treballador investigat” i s’ha compromès a “col·laborar de forma plena i absoluta amb les autoritats judicials” i, en cas que es confirmin els fets investigats, a “actuar amb contundència i prendre les mesures necessàries”.