Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

L’Ajuntament de Barcelona valora positivament el toc de queda i estudia els dispositius per aplicar la norma

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona valora positivament l’anunci del Govern d’aplicar un confinament nocturn un cop ho avali el TSJC. El regidor de Presidència, Jordi Martí, ha assegurat que era bàsic […]

Avatar
Agències 15/07/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona valora positivament l’anunci del Govern d’aplicar un confinament nocturn un cop ho avali el TSJC. El regidor de Presidència, Jordi Martí, ha assegurat que era bàsic disposar d”instruccions clares” i ha reconegut que amb el toc de queda i sabent que a partir de certa hora la gent ha de ser a casa és més fàcil actuar. “La demanda dels ajuntaments era aquesta, tenir concrecions per poder actuar”, ha recordat, fent un reconeixement a la concreció de les restriccions per part de la Generalitat. Ara, ha dit, es tracta de veure quins dispositius s’organitzen per fer complir la normativa.

En aquest sentit, ha explicat que aquest dijous els serveis municipals estan reunits per valorar les instruccions i que divendres, coincidint amb la Junta Local de Seguretat que ja estava prevista, es donaran indicacions concretes.