Diumenge, 29 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

L’Ajuntament de Barcelona trasllada un acord per garantir el Primavera Sound durant 4 anys

ACN Barcelona – El tinent d’alcaldia de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha assegurat aquest dijous que el consistori ha traslladat a l’organització del Primavera Sound un acord […]

Agències 02/06/2022

ACN Barcelona – El tinent d’alcaldia de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha assegurat aquest dijous que el consistori ha traslladat a l’organització del Primavera Sound un acord per garantir el certamen durant 4 anys. Després que un dels directors del festival hagi acusat el govern municipal de veure’l com una “molèstia” i de dir que Barcelona no els vol, Martí ha dit que “no entén” la queixa i l’ha atribuït als “nervis” de l’organització els moments previs abans de l’estrena de la nova edició. Ha explicat que els han proposat “dates concretes” per celebrar el certamen i ha celebrat el clima de “diàleg” i “bona entesa”. Ha concretat que la intenció és mantenir-lo al Parc del Fòrum i que esperen una resposta a la proposta de l’Ajuntament.

“Esperem un gran èxit del Primavera Sound que recupera la normalitat. En una edició doblada en dos caps de setmana, una demanda que el festival va fer a la ciutat per recuperar-se de la patacada de la pandèmia”, ha explicat Martí.

El tinent d’alcaldia ha recordat que en els darrers mesos Barcelona ha treballat “intensament” per facilitar la implantació del festival en 2 caps de setmana en qüestions com la neteja, la seguretat i la mobilitat.

Martí ha recordat que el Primavera Sound és un festival de “dimensions enormes” i una “projecció important” que inicia la temporada de grans festivals musicals a la ciutat. “Hem fet una proposta per equilibrar bé la distribució dels festivals en el temps”, ha comentat.

Ha apuntat que han fet una proposta de dates tal com suggeria el propi festival que necessitaven tenir major previsió i no tancar les dates any a any. “Estem a l’espera de la resposta”, ha comentat.