Diumenge, 7 de març de 2021 - Edició 955
La República

L’Ajuntament de Barcelona rectifica i no retallarà finalment els ajuts a entitats animalistes

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona rectifica i no retallarà finalment els ajuts a entitats animalistes. Ho ha anunciat la pròpia Ada Colau a través de Twitter després que 33 associacions alertessin […]

Avatar
Agències 20/01/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona rectifica i no retallarà finalment els ajuts a entitats animalistes. Ho ha anunciat la pròpia Ada Colau a través de Twitter després que 33 associacions alertessin de la situació. “Davant la veu d’alerta que han donat les entitats animalistes, he parlat amb la responsable, Laia Bonet, i m’ha aclarit que finalment es mantindran els ajuts a aquesta activitat”, ha indicat Colau. Al mateix temps, la tinenta d’alcaldia Laia Bonet ha acceptat un prec d’ERC en aquest sentit, assegurant que treballaran per poder treure una convocatòria extraordinària per activitats de divulgació i sensibilització. La retallada de 30.000 euros s’havia justificat inicialment per la priorització de partides per lluitar contra la covid-19.

“No tenim una maquineta per fer diners. Si volem 90 milions per a la pandèmia han de sortir d’algun lloc”, ha justificat Bonet durant la Comissió de Presidència, tot i que després ha acceptat el prec.