Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

L’Ajuntament de Barcelona recomana desplaçar-se a peu o en metro durant la Diada i evitar l’ús del vehicle privat

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona demana als ciutadans que evitin agafar el cotxe aquest dimecres i recomana optar per anar a peu o amb metro davant les alteracions a la mobilitat […]

Avatar
Agències 09/09/2019

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona demana als ciutadans que evitin agafar el cotxe aquest dimecres i recomana optar per anar a peu o amb metro davant les alteracions a la mobilitat per la Diada, que entre altres afectaran la xarxa de bus. En un comunicat, el consistori recomana arribar a Barcelona al llarg del matí i també que les persones que retornin aquest dimecres de vacances amb motiu de l’inici del curs escolar l’endemà evitin fer-ho en els horaris de màxima afectació al trànsit tenint en compte que la concentració organitzada per l’ANC està prevista entre les 15:30 i les 18:30 hores, ocupant diferents vies al voltant de Plaça Espanya.

Durant tota la franja horària, la Guàrdia Urbana de Barcelona adoptarà mesures d’ordenació i regulació de circulació i desviaments de trànsit.A Plaça Espanya està previst el tall total a partir de les 14.30 hores de dimecres. A partir de les 15.00 hores es començaran a ocupar els carrers que integren la zona de concentració de forma progressiva segons l’arribada de participants i es realitzaran els desviaments adients de les vies transversals i longitudinals.L’obertura al trànsit de la zona de concentració està prevista a les 21.00 hores. En cas de circular amb vehicle privat pel centre de Barcelona o per creuar la ciutat, l’Ajuntament recomana utilitzar preferentment la Ronda del Mig, la Ronda Litoral (B10) i la Ronda de Dalt (B20).

Relacionats