Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

L’Ajuntament de Barcelona pacificarà l’entorn de l’Escola Casas, al costat de la sortida del nou túnel viari de Glòries

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la reurbanització de l’espai que envolta l’Escola Casas, situada just al costat de la sortida del nou túnel viari de les Glòries. La intenció […]

Avatar
Agències 16/05/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la reurbanització de l’espai que envolta l’Escola Casas, situada just al costat de la sortida del nou túnel viari de les Glòries. La intenció és que l’accés sigui més segur i saludable, protegint l’àrea dels efectes del trànsit. Les obres començaran un cop el túnel s’hagi posat en marxa en tots dos sentits, el desembre, duraran uns 8 mesos i tindran un pressupost de 3,24 MEUR. El lateral de la Gran Via entre Bilbao i la rambla del Poblenou perdran un carril i només en tindran un per a busos, taxis i veïnat. A més, la vorera s’eixamplarà i es guanyarà un carril bici, arbrat i una nova parada de bus escolar.

També es crearà una plaça nova a l’àrea delimitada pels carrers de Guatemala, Joan de Malta, Monturiol i la Gran Via, que tindrà tres camins de pas interiors i una àrea de jocs infantils.