Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

L’Ajuntament de Barcelona obre noves borses de treball per a cobrir vacants en 33 categories laborals

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona i els seus ens adscrits obren des d’aquest dijous i fins al 4 de gener la inscripció a noves borses de treball per cobrir necessitats de […]

Agències 16/12/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona i els seus ens adscrits obren des d’aquest dijous i fins al 4 de gener la inscripció a noves borses de treball per cobrir necessitats de diferents serveis municipals. En concret, s’obren processos per seleccionar candidats en 33 categories laborals diferents per poder cobrir necessitats temporals i estructurals amb nou personal. Les borses de treball que s’obriran correspondran a Tècnic Superior, Tècnic Mig i Auxiliar. Entre els perfils professionals que es busquen hi ha molta diversitat, des d’arxivística, dret, història, medicina, veterinària, psicologia, ciències de dades, arquitectura o educació social, entre altres. El procediment només permet accedir a una de les categories convocades.

La previsió és fer les proves al març del 2022 i les entrevistes s’estendran més enllà en el temps. Les proves inclouen tests psicotècnics, d’ofimàtica o d’idiomes. Per primera vegada es valorarà el coneixement de les llengües alemanya, anglesa, àrab, francesa, italiana, urdú o xinesa per afavorir l’accés de les persones d’origen divers.