Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

L’Ajuntament de Barcelona inicia dilluns la reurbanització de quatre passatges del barri de la Verneda i la Pau

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona inicia aquest dilluns les obres de remodelació de quatre passatges del barri de la Verneda i la Pau per “pacificar-los”. L’actuació, que s’emmarca en el Pla […]

Avatar
Agències 26/01/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona inicia aquest dilluns les obres de remodelació de quatre passatges del barri de la Verneda i la Pau per “pacificar-los”. L’actuació, que s’emmarca en el Pla de Barris, s’allargarà fins al juny i compta amb un pressupost de 513.000 euros per crear zones d’estada, augmentar el verd urbà o ampliar les voreres, entre altres. La remodelació es durà a terme concretament en els passatges de Ca n’Oliva, Arriassa, Camí de la Verneda, i Casa Llarga, tots ells situats dins del perímetre que formen la Rambla Guipúscoa, el carrer del Camp Arriassa, el carrer Santander i el carrer de Ca n’Oliva. Mentre durin les obres, hi haurà diverses afectacions de pas tant per als vianants com per als vehicles, així com d’estacionament.

Actualment, els passatges presenten una distribució dels espais en el qual hi ha un carril de circulació per sentit, un carril de serveis a banda i banda i un carril de serveis central. La secció definitiva després de la remodelació serà un carril de circulació per sentit, i un carril de serveis a banda i banda. Als passatges de Ca n’Oliva i Casa Llarga es podrà accedir des del carrer Ca n’Oliva, però a l’altre extrem, a tocar del carrer Camp d’Arriassa, es col·locaran pilones.