Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

L’Ajuntament de Barcelona expropiarà la Casa Buenos Aires per construir pisos per a gent gran

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona expropiarà la Casa Buenos Aires, a Vallvidrera, per construir-hi pisos dotacionals per a gent gran. També hi haurà espais polivalents per a l’ús veïnal, i en […]

Avatar
Agències 02/07/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona expropiarà la Casa Buenos Aires, a Vallvidrera, per construir-hi pisos dotacionals per a gent gran. També hi haurà espais polivalents per a l’ús veïnal, i en els terrenys del costat s’hi aixecarà habitatge per a joves. El consistori no ha arribat a un acord per comprar l’immoble ara mateix ocupat, i que havia de convertir-se en un hotel. L’expropiació suposarà modificar el Pla General Metropolità. La tinenta d’alcaldia Janet Sanz ha explicat al diari Ara que la propietat demanava 5 MEUR per vendre l’immoble, un preu molt per sobre del de taxació, segons el consistori. La negociació s’ha fet amb el fons que havia de comprar la casa als Pares Paüls, que no han respost al requeriment de l’Ajuntament.

En un comunicat, els ocupants de la Casa Buenos Aires alerten que l’expropiació, que pot allargar-se dos o tres anys, no garanteix que s’aturi el desallotjament, i avisen que qualsevol opció que passi per deixar buit l’immoble “no respondrà a les necessitats del barri”.