Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’Ajuntament de Barcelona destina 2 MEUR a ajuts per pagar l’habitatge

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha obert per quart any consecutiu una nova campanya d’ajuts per pagar l’habitatge, dotada amb 2 MEUR. Els beneficiaris són persones amb pocs recursos, tant propietàries […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha obert per quart any consecutiu una nova campanya d’ajuts per pagar l’habitatge, dotada amb 2 MEUR. Els beneficiaris són persones amb pocs recursos, tant propietàries com llogateres, que poden rebre fins a 300 euros. L’import màxim de l’any passat va ser de 200 euros. Aquesta quantitat cobreix fins al 75% de l’import de l’Impost de Béns Immobles, però la poden rebre tant si el paguen com si no. Es pot demanar aquest ajut fins al 31 de maig. 4.482 famílies es van beneficiar d’aquesta campanya durant el 2018, amb un pressupost executat de 896.400 euros. Els sol·licitants han de tenir uns ingressos anuals bruts de fins a 23.343 euros en el cas de famílies de quatre membres.

Aquest any s’ha eliminat el requisit que les persones que optin a l’ajut no tinguin altres immobles per no penalitzar les famílies que tenen petites participacions en altres propietats.