Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

L’Ajuntament de Barcelona demana habilitar més recursos davant de la demanda i les cues per obtenir la T-Mobilitat

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona demana habilitar més recursos per atendre les persones que volen obtenir la T-Mobilitat, especialment els joves que la necessiten obtenir per renovar la T-Jove, ara integrada en aquest títol. “Demanem que des de govern s’insti a l’ATM a habilitar nous centres i posar els recursos corresponents, i també a TMB”, ha dit el regidor del PP Óscar Ramírez, que ha denunciat a la Comissió de Presidència del consistori la “improvisació” que ha portat les oficines a estar “desbordades”. Inicialment, el text del PP només feia referència a TMB, però arran d’unes esmenes del PSC que s’han acceptat, també fa referència a l’ATM. La proposta del PP s’ha aprovat per unanimitat.

“La situació havia d’estar prevista”, ha reiterat Ramírez, que ha assegurat que és moment de “donar solucions”. El regidor ha explicat que hi ha “incertesa i neguit” entre els més joves que veuen que no poden renovar la T-Jove.

Publicitat

<strong>Bonet: “Ja ho havíem advertit”</strong>

Per la seva banda, la regidora de Mobilitat i presidenta del Consell d’Administració de TMB, Laia Bonet, ha remarcat en la seva intervenció que la gestió de la T-Mobilitat correspon a l’ATM, per tant, “a la Generalitat”, si bé aquesta gestió s’ha “derivat” a altres operadors, com ara TMB.

Bonet ha admès que hi ha hagut “cues importants” de fins a hora i mitja i ha lamentat que des de TMB ja havien “advertit” de la situació que es podia generar per gestionar el canvi en el cas de la T-Jove un cop integrada en la T-Mobilitat. Als diferents punts d’atenció i quioscos de TMB, ha dit, s’ha “més que duplicat” les atencions diàries respecte fa un mes.

Davant d’això, ha fet una crida a l’ATM perquè es prenguin decisions “de forma immediata”, com ara “bonificar” la tramitació digital del títol per incentivar a fer el tràmit per internet, agilitzar el procés d’enviament de les targetes o habilitar noves oficines d’atenció en punts estratègics ubicats fora de les estacions de metro.

També ha avisat que el problema “s’agreujarà” amb la T-Usual, per això ha demanat no eliminar la venda d’aquest títol fins que estigui garantit el canvi.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió