Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

L’Ajuntament de Barcelona controlarà els laterals de la Gran Via per evitar infraccions al túnel de les Glòries

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona instal·larà càmeres per controlar els laterals de la Gran Via i evitar infraccions, ha avançat el gerent de Mobilitat del consistori, Manuel Valdés, a […]

Agències 05/04/2022

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona instal·larà càmeres per controlar els laterals de la Gran Via i evitar infraccions, ha avançat el gerent de Mobilitat del consistori, Manuel Valdés, a Betevé. El túnel de les Glòries va registrar retencions per entrar a la ciutat aquest dilluns, el primer dia laborable de la nova infraestructura a ple rendiment, i alguns conductors van intentar esquivar-les pels laterals de la Gran Via. Fins a les 6 de la tarda, havien circulat pel nou túnel uns 25.500 vehicles dels 43.000 que fins ara entraven a Barcelona cada dia per les Glòries, ha indicat Valdés. El túnel de les Glòries va obrir aquest diumenge els carrils en sentit Llobregat mig any després d’haver posat en funcionament els que van en direcció Besòs.

El responsable de Mobilitat ha assenyalat que la intenció de reduir els carrils per als cotxes d’entrada a Barcelona és promoure l’ús del transport públic i que l’objectiu del túnel “no és generar una nova connexió, sinó soterrar la que hi havia”.