Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

L’Ajuntament de Barcelona condemna “tota agressió” envers el col·lectiu LGTBI

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimarts en comissió una declaració que condemna “tota agressió” envers el col·lectiu LGTBI. El text, presentat conjuntament per ERC i JxCat, reitera el […]

Avatar
Agències 19/05/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimarts en comissió una declaració que condemna “tota agressió” envers el col·lectiu LGTBI. El text, presentat conjuntament per ERC i JxCat, reitera el suport a la tasca d’entitats que treballen per donar visibilitat i denunciar les agressions i demana reforçar “la sensibilització, formació i comunicació” sobre els drets de les persones LGTBI i la detecció, prevenció i abordatge de la discriminació i agressions, “amb especial incidència al transport públic i als locals d’oci nocturn”. De fet, tot i que el text destaca que l’Ajuntament de Barcelona és una institució que ha estat “capdavantera” en la lluita pels drets de les persones constata que hi ha a la ciutat “massa exemples de discriminació”.

A banda, es proposa continuar prioritzant els programes als centres educatius, com el Projecte Xarxa d’Escoles i Instituts per a la Igualtat i la No Discriminació o el Programa Educatiu Escoles Rainbow (PEER), que proporciona eines per a potenciar actituds de respecte de la diversitat afectiva-sexual i familiar.