Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

L’Ajuntament de Barcelona activa en fase d’alerta el pla d’actuació per risc d’incendis forestals

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha activitat el Pla d’Actuació Municipal per a Risc d’Incendis Forestals en fase d’alerta davant l’activació per part de la Generalitat del nivell 3 del Pla […]

Avatar
Agències 12/08/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha activitat el Pla d’Actuació Municipal per a Risc d’Incendis Forestals en fase d’alerta davant l’activació per part de la Generalitat del nivell 3 del Pla Alfa al Barcelonès. D’aquesta manera, els set parcs de Bombers de Barcelona es mantindran en alerta davant la possibilitat que es pugui produir un incendi en massa forestal. En aquest sentit, s’han augmentat els recursos destinats al Parc de Collserola. El Consistori ha demanat màxima precaució i col·laboració a la ciutadania i ha recordat que des del 15 març està prohibit realitzar treballs forestals ni cap actuació que pugui generar guspires a menys de 500 metres de la massa forestal. Això inclou la prohibició de cremar residus i fer barbacoes.

Els equips estan desplegats per les gairebé 1.800 hectàrees de superfície del parc que pertanyen a la ciutat de Barcelona i que estan repartides entre els districtes de Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris.