Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

L’Ajuntament d’Amposta suspèn la dotzena Festa del Mercat a la Plaça

ACN Amposta.-L’Ajuntament d’Amposta ha anunciat la suspensió de la dotzena edició de la Festa del Mercat a la Plaça, prevista entre el 15 i 17 de maig. El comitè d’emergències […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Amposta.-L’Ajuntament d’Amposta ha anunciat la suspensió de la dotzena edició de la Festa del Mercat a la Plaça, prevista entre el 15 i 17 de maig. El comitè d’emergències municipal, constituït arran les mesures extraordinàries per frenar el coronavirus, ha pres la decisió arran de la pròrroga de l’estat d’alarma fins, almenys, el 26 d’abril i la incertesa pel retorn a la “normalitat”. “Encara que a partir del 26 d’abril fos permès sortir al carrer amb normalitat, cosa que no serà, la Festa del Mercat no es pot preparar en 20 dies i, per tant, havíem de prendre una decisió”, ha dit l’alcalde, Adam Tomàs. La previsió és que la recreació de la ciutat a principis del segle XX, que enguany estava dedicada al transport, se celebri el maig de 2021.

Segons ha recordat Tomàs, el treball previ per part de l’organització, així com les entitats i empreses col·laboradores, “que han d’assajar els espectacles i preparar material durant aquestes setmanes” s’ha hagut de paralitzar des de la declaració de l’estat d’alarma. “Per això ens veiem obligats a suspendre l’edició d’enguany perquè, encara que ja haguem tornat a la normalitat, no hauríem pogut fer una edició de qualitat com es mereix la ciutat”, ha subratllat.En aquest sentit, ha avançat que el govern municipal preveu, un cop superada aquesta situació, impulsar “activitats que dinamitzin la ciutat, i en especial, l’empresariat local” que, en qualsevol cas, serà més enllà del maig. “Ara hem d’estar centrats en gestionar la situació actual i preparar polítiques perquè el retorn a la normalitat sigui al més ràpid possible”, ha tancat.