Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’Ajuntament d’Amposta agilitza el pagament de més de 2 MEUR en factures a proveïdors i convenis amb entitats

ACN Amposta.-L’Ajuntament d’Amposta ha agilitzat el pagament de més de 2 milions d’euros de factures amb proveïdors i convenis amb les entitats durant aquestes últimes setmanes. L’objectiu, segons l’alcalde, Adam […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Amposta.-L’Ajuntament d’Amposta ha agilitzat el pagament de més de 2 milions d’euros de factures amb proveïdors i convenis amb les entitats durant aquestes últimes setmanes. L’objectiu, segons l’alcalde, Adam Tomàs, és “fer arribar al màxim de recursos a la ciutadania d’Amposta davant la situació que pateixen per la crisi de la covid19”. La Junta de Govern Local ha autoritzat el pagament de factures a proveïdors vinculades als capítols 2 i 6 del pressupost i al pagament als convenis en entitats culturals i esportives i des de la regidoria d’Hisenda s’ha agilitzat el pagament d’aquests imports.

En concret, i segons el mateix Tomàs, ja s’han pagat o es pagaran en els propers dies un total d’1,8 milions en factures, algunes d’elles vinculades a obres com el pavelló poliesportiu, del Sindicat o la restauració de l’Església del Poble Nou. També es faran efectius els pagaments dels convenis de les entitats culturals, per un valor total de 129.400 euros, i de les entitats esportives, per un valor de 182.800 euros, a través de bestretes. “Ara més que mai hem de prioritzar que el màxim de recursos de l’Ajuntament ajudin a les nostres empreses i entitats, sempre ha sigut una prioritat del govern que ara, amb la situació d’excepcionalitat, és converteix en una obligació moral. No ho podrem fer tot, però farem tot el que podrem per ajudar als ampostins i ampostines”, ha declarat l’alcalde, per qui l’agilització del pagament ha de servir per “assegurar que els proveïdors de l’Ajuntament i les entitats de la ciutat, molts dels quals s’han visc obligats a tancar la seva activitat, puguin disposar d’aquests recursos econòmics en un moment tan delicat”.