Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

L’AJEC critica que es plantegi ajornar el 14-F i es mantinguin els exàmens presencials als universitaris

ACN Barcelona.-L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha criticat que el Govern es plantegi ajornar les eleccions del 14-F per raons sanitàries però es mantinguin els exàmens presencials per […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Barcelona.-L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) ha criticat que el Govern es plantegi ajornar les eleccions del 14-F per raons sanitàries però es mantinguin els exàmens presencials per als universitaris. L’organització ha assegurat que la concentració de persones en aquestes avaluacions és “més elevada” que un col·legi electoral. “No podem obviar doncs que la institució que vetlla per la gestió del sistema universitari català hagi defugit les seves obligacions i faci cas omís a la nostra demanda de diàleg”, ha afirmat en un comunicat. I és que l’AJEC, ha acusat el secretari d’Universitats, Francesc Xavier Grau, de no respondre la seva carta ni atendre les seves peticions de reunió.

L’organització ha demanat a Universitats un “replantejament” de les avaluacions que encara s’han de fer aquest semestre i la presa de decisions “clares” sobre l’avaluació del segon semestre.

Relacionats