Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Laia Estruch i Irene Solà portaran al Palau ‘Sirena’, una actuació sobre el poder i la flexibilitat de la veu a l’aigua

ACN Barcelona.-L’artista performàtica Laia Estruch i l’escriptora Irene Solà presentaran els propers 16 i 19 de setembre al Palau de la Música ‘Sirena’, un espectacle que pretén explorar el poder […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-L’artista performàtica Laia Estruch i l’escriptora Irene Solà presentaran els propers 16 i 19 de setembre al Palau de la Música ‘Sirena’, un espectacle que pretén explorar el poder i la flexibilitat de la veu dins l’aigua. A través de la figura de la sirena, interpretada des d’òptiques com les de Maragall o Homer, entre d’altres, les dues artistes reflexionaran al voltant de la veu i la seva relació amb l’autoria i l’agència. El projecte connecta estretament l’estil d’Estruch, que entén la veu com “un cos a part del nostre” i “amb capacitat escultòrica i performativa”, i les investigacions de Solà al voltant de la figura mitològica de la sirena, “un personatge en què precisament la veu té un paper principal”.

‘Sirena’ s’havia d’estrenar durant la temporada passada i forma part de l’Hivernacle del Palau, un conjunt d’activitats complementàries a la programació habitual del Palau de la Música Catalana que pretén aprofundir en la relació i les sinergies entre els diversos formats artístics per fomentar la creació de propostes innovadores. Paral·lelament, amb aquest espectacle el Palau pretén iniciar un nou format de “carta blanca” en què artistes de fora de l’àmbit estrictament musical i sense relació amb la institució puguin repensar-la i fer-la seva per aproximar el seu art al públic.