Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

L’Agència Europea de Medicaments comença a revisar la vacuna de Sanofi

ACN Brussel·les.-L’Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) ha començat a estudiar els resultats preliminars i els estudis clínics inicials en adults de la vacuna contra […]

Avatar
Agències 20/07/2021

ACN Brussel·les.-L’Agència Europea de Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) ha començat a estudiar els resultats preliminars i els estudis clínics inicials en adults de la vacuna contra la covid-19 desenvolupada per Sanofi Pasteur. Com ja ha fet amb altres vaccins contra la covid-19, l’EMA ha iniciat la revisió perquè els estudis “suggereixen que la vacuna provoca la producció d’anticossos i de cèl·lules immunes” contra el virus. La vacuna de Sanofi Pasteur és el novè vaccí que revisa l’EMA. Un cop el regulador europeu tingui suficients evidències de tots els assajos, la companyia podrà demanar formalment l’autorització per comercialitzar la vacuna. Llavors, l’EMA acabarà la revisió de tots els resultats i decidirà si permet el seu ús.

Actualment, l’EMA està revisant també les vacunes de CureVac, Novavax, Sputnik i Sinovac, però no hi ha una data prevista per a la seva autorització.