Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’Agència Catalana de l’Aigua destina 2,8 MEUR per mantenir i millorar la seva xarxa de control hidrològica

ACN Barcelona.-L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat per un import de 2,8 MEUR el manteniment i la millora del Sistema de Control de l’Aigua en el Territori (SICAT), una […]

Avatar
Agències 25/06/2019

ACN Barcelona.-L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat per un import de 2,8 MEUR el manteniment i la millora del Sistema de Control de l’Aigua en el Territori (SICAT), una quantitat que servirà per mantenir i millorar els més de 150 punts de control del territori repartits per les conques internes. Aquest contracte tindrà una durada de dos anys. Els punts que composen la xarxa SICAT serveixen per tenir un millor control dels recursos hídrics. Es mesuraran paràmetres com el nivell, volum i cabals de sortida d’embassaments, nivell i cabals d’aigua a riu i derivacions d’aigua, nivells d’aqüífers, la qualitat dels recursos subterranis i superficials, entre d’altres.

Els treballs que es duran a terme se centraran en el manteniment de sensors, dels equips d’enregistrament, emmagatzematge i comunicació de la informació, de l’estat de les infraestructures, així com també dels equipaments mecànics, energètics i elèctrics. Un cop avaluat el seu estat es duran a terme les reposicions necessàries per a garantir el seu correcte funcionament.