Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

L’aFFaC reclama a Educació que flexibilitzi restriccions i permeti que els centres acomiadin el curs amb les famílies

ACN Barcelona.-Les Associacions de Famílies Federades d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) han demanat al Departament d’Educació que relaxi les restriccions perquè l’alumnat pugui acomiadar el curs amb les seves famílies. Nombroses […]

Avatar
Agències 03/06/2021

ACN Barcelona.-Les Associacions de Famílies Federades d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) han demanat al Departament d’Educació que relaxi les restriccions perquè l’alumnat pugui acomiadar el curs amb les seves famílies. Nombroses AFA s’han posat en contacte amb l’aFFaC per demanar una medicació, després que Educació fes arribar una notificació on es recordava que no es podien fer les tradicionals festes de fi de curs amb les famílies. Aquestes han lamentat que malgrat que s’està produint una reobertura en molts sectors, l’educació continua amb restriccions de l’any passat. L’aFFaC ha posat en valor el compliment dels protocols a les escoles i han lamentat que les famílies porten un any sense poder participar de la vida dels centres.

L’associació ha considerat que això limita el seu dret a participació i afecta negativament a la qualitat educativa dels infants. Ha afegit que els alumnes han estat sotmès a unes “estrictes” normes, han renunciat a sortides, colònies i d’altres activitats i per això l’aFFaC ha demanat a Educació que s’ho repensi i permeti l’accés de les famílies.