Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

L’AFA de l’escola Antoni Brusi de Barcelona denuncia que el centre pateix una plaga de rates

ACN Barcelona – L’Associació de Famílies i Alumnes (AFA) de l’escola pública Antoni Brusi, ubicada a l’entorn del Fort Pienc i la Vila Olímpica de Barcelona, ha denunciat que el […]

Agències 25/11/2022

ACN Barcelona – L’Associació de Famílies i Alumnes (AFA) de l’escola pública Antoni Brusi, ubicada a l’entorn del Fort Pienc i la Vila Olímpica de Barcelona, ha denunciat que el centre pateix des de fa temps una plaga de múrids, tant rates com ratolins. L’organització ha iniciat una recollida de signatures al web ‘Change.org’ per reclamar al Consorci d’Educació actuacions urgents. Al text, expliquen que des de fa anys s’han dut a terme petites actuacions però lamenten que han estat “insuficients”. Afegeixen que el problema s’ha agreujat des de l’inici d’aquest curs, tot i noves actuacions que es van dur a terme l’octubre passat, i infants i mestres “continuen convivint entre rates i ratolins”.

L’AFA explica que la direcció de l’escola ha contactat amb el Consorci d’Educació en els darrers dies per comunicar el “creixement descontrolat” de la plaga. Ha afegit que la resposta no ha estat adequada ni contundent davant el problema greu que pateixen.