Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

L’aeroport de Reus inicia aquesta setmana les connexions amb Palma, Maó i Eivissa

ACN Reus.-La companyia Air Nostrum efectuarà aquest dimarts el primer vol des de l’aeroport de Reus amb destinació a Eivissa. La ruta, que tindrà dos vols setmanals –dimarts i dissabtes-, […]

Agències 21/06/2021

ACN Reus.-La companyia Air Nostrum efectuarà aquest dimarts el primer vol des de l’aeroport de Reus amb destinació a Eivissa. La ruta, que tindrà dos vols setmanals –dimarts i dissabtes-, es mantindrà fins l’11 de setembre. També aquesta setmana començaran a volar els avions que cobriran la ruta entre l’aeroport reusenc amb les illes de Mallorca i Menorca, a càrrec de la companyia Volotea. Així, el pròxim dia 24 s’iniciarà la ruta Reus Maó, amb vols cada dijous i diumenge fins el 10 d’octubre. El dia 26 s’enlairarà el primer vol cap a l’aeroport de Palma, també amb dos freqüències setmanals –dimarts i dissabte- fins el pròxim 9 d’octubre. Amb aquest vols, l’aeroport resusenc recupera la ruta amb les illes Balears, que no estava operativa des de 2015.

A més dels vols a les Illes Balears que aquesta setmana comencen a operar, l’aeroport de Reus té previst connectar aviat amb les Canàries. La companyia Binter iniciarà la seva nova ruta Reus-Gran Canària el dia 1 de juliol amb la previsió que aquesta línia regular operi durant tot l’any amb dos vols setmanals: cada dijous i diumenge. L’aerolínia ofereix, a més, la possibilitat, que els passatgers puguin viatjar amb destinació final a qualsevol de les illes Canàries sense cost afegit, aprofitant els vols diaris interinsulars que opera la companyia. La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha destacat el fet que “l’obertura d’aquestes rutes facilitarà un nou i important flux de viatgers cap a les nostres destinacions procedent de les Illes Balears i de Canàries. Aquests són mercats emissors molt interessants que generen una important afluència de visitants, que ara s’incrementarà i que provocarà un impacte positiu en l’activitat turística”. Segons l’ens provincial, la incorporació de nous vols domèstics a l’aeroport de Reus forma part de l’estratègia de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per promoure i assegurar l’arribada de visitants procedents de mercats de proximitat durant la reactivació del sector turístic després de la pandèmia. Una mesura, addueixen, que contribueix a generar un moviment de viatgers de mercats estables, enmig de la incertesa que encara plana sobre la mobilitat d’alguns mercats internacionals per les restriccions imposades pels governs dels seus països.