Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

L’aeroport de Girona recupera la connexió de TUIFly Belgium amb Brussel·les

ACN Girona.-L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha recuperat aquesta setmana la ruta operada per la companyia aèria TUIFly Belgium, que connecta amb Brussel·les els dijous i els diumenges. Segons informa Aena, […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Girona.-L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha recuperat aquesta setmana la ruta operada per la companyia aèria TUIFly Belgium, que connecta amb Brussel·les els dijous i els diumenges. Segons informa Aena, amb aquesta incorporació l’aeroport assoleix les 21 rutes setmanals en el primer mes de reactivació del turisme. Aquesta connexió de TUIFly Belgium se suma a les divyut rutes de Ryanair i les dues de Transavia operatives des de principis de juliol. La recuperació d’aquest enllaç arriba la setmana després que l’ACN confirmés que Jet2.com ha descarat operar tant a Girona com a Reus aquest estiu.

Des del final de l’estat d’alarma i la reobertura de fronteres, l’Aeroport de Girona-Costa Brava ha reiniciat les connexions amb el Regne Unit, Països Baixos, Irlanda, Alemanya, Bèlgica, Polònia i Estònia.Aena ha implantat mesures sanitàries d’acord amb les directrius de les autoritats nacionals i europees, com la instal·lació de mampares, senyals de distanciament, dispensadors de gel hidroalcohòlic o el reforç de la desinfecció de les instal·lacions, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels seus passatgers i contribuir a la recuperació de la confiança del turisme en la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona.