Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

L’AELC insta Entredos Logistics que solucioni el més aviat possible la crisi de subministrament de llibres

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha expressat la seva profunda preocupació per la crisi de subministrament de llibres en català ocasionada arran de la fusió de les distribuïdores Àgora Solucions Logístiques i Les Punxes en la nova empresa distribuïdora Entredos Logistics. “Es tracta d’un cas sense precedents, que posa de manifest la fragilitat de la cadena de valor del sistema literari del país”, ha assenyalat l’associació en un comunicat. L’associació ha instat els responsables de l’empresa Entredos Logistics a posar remei el més aviat possible al problema i “a considerar possibles vies d’indemnització o de compensació d’aquest greuge”.

L’AELC considera que “es tracta d’un cas sense precedents, que posa de manifest la fragilitat de la cadena de valor del sistema literari del país (la implicació i el treball conjunt d’autors, editors, distribuïdors, llibreters…) i que ha tingut lloc durant la segona principal campanya de venda de llibres en català després de Sant Jordi: La Setmana del Llibre en Català, tant a Barcelona com a Mallorca”.

Publicitat

En un comunicat, destaca que més de 200 segells editorials i 2.500 llibreries d’arreu dels Països Catalans i també de l’estat espanyol s’han vist afectades per aquest problema, i també en patiran les conseqüències, amb “un impacte ara impossible de calcular, els autors”.

Per això, ha instat els responsables de l’empresa Entredos Logistics a posar remei el més aviat possible a aquest problema amb “una previsió concreta de terminis i a considerar possibles vies d’indemnització o de compensació d’aquest greuge”.

El centre logístic Entredos Logistics va lamentar aquest dimarts els problemes en la distribució de llibres d’aquest setembre. Dos dels referents en la distribució a l’Estat, les Punxes i Àgora Solucions Logístiques es van unir per crear Entredos Logistics, una nova empresa que ha iniciat la seva activitat aquest agost. “Hem patit problemes en la integració i automatització dels processos i això està afectant la distribució, la qual cosa lamentem molt profundament”, van indicar.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió