Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

L’Advanced Factories estrena ubicació a Fira Gran Via amb rècord de visitants i d’impacte econòmic

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Advanced Factories estrena ubicació al recinte de la Fira de Gran Via amb l’expectativa de rebre més de 30.000 visitants, un increment de més de 10.000 persones en relació a l’edició anterior i la xifra més alta de la història del saló industrial, que té set anys de vida. Durant tres dies, més de 500 expositors com HP, Inetum, Invelon, Schneider Electric o Mitsubishi Electric mostraran les novetats en automatització, robòtica, intel·ligència artificial, claus per millorar l’eficiència de les plantes industrials. Aquesta xifra també creix, ja que l’any passat va acollir 300 empreses. Algunes de les solucions són càmeres de visió artificial o plaques que leviten a alta velocitat i que es poden fer servir per transportar objectes delicats.

“Esperem que l’impacte econòmic creixi entre un 20% i un 30% aquest any”, ha assegurat Victor Blanc, administrador d’esdeveniments a la fira. En concret, el saló espera generar 74 milions d’euros, 30 més que en l’edició anterior. 

Publicitat

L’objectiu del saló és atreure consellers delegats, directors de planta o tècnics que busquin un perfil tecnològic per a impulsar campanyes de digitalització o d’automatització a les seves fàbriques, ha detallat Blanc.

Les solucions que proposen són molt diverses, com ara càmeres amb visió artificial que detecten les composicions químiques, anomalies o defectes així com robots col·laboratius o equips de protecció individuals amb intel·ligència artificial coneguts com a ‘Smart Mirror’.

Com a novetat, aquest any la fira se celebra de la mà de l’Advanced Machine Tools, al pavelló set, amb les novetats d’última generació d’enes per la deformació, el plegat, el tall de xapa metàl·lica, el mecanitzat o el tornejament.

Un cop més, la fira compartirà espai amb l’Industry 4.0 Congress, amb 382 ponents com l’economista Xavier Sala-i-Martin, el director d’enginyeria de Continental, Pedro Ramos o el director científic d’Eurecat, Daniel Casellas.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió