Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

L’Advanced Factories bat el rècord de visitants en la primera edició al recinte de Fira Gran Via, amb 34.800 persones

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Advanced Factories ha tancat les portes reunint 34.827 professionals, en l’edició més multitudinària de la història del saló industrial, que per primer cop se celebrava al recinte de la Fira de Gran Via. Els professionals industrials han descobert les solucions de les 537 firmes expositores en automatització industrial, robòtica, intel·ligència artificial d’última generació que els ajudaran a millorar la productivitat i eficiència de les fàbriques. En total, ha reunit 382 experts i ha generat un impacte econòmic de 74 milions d’euros. En tres dies de congrés, l’esdeveniment ha posat de manifest la necessitat de relocalitzar la indústria com a motor de prosperitat econòmica.

“Després de dècades deslocalitzant la indústria manufacturera, per primer cop es torna a parlar d’autonomia industrial”, ha destaca Albert Planas, director general de la fira. Planas ha destacat que la globalització com a un únic sistema productiu internacional dirigit per finances globals i grans corporacions que ubiquen les fàbriques perseguint el baix cost laboral “s’ha esvaït”.

Publicitat

La setena edició de la fira ha mostrat les darreres novetats en sistemes d’automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, IA, bessó digital, analítica de dades, ciberseguretat o sistemes integrats de producció, de la mà de firmes com Accenture, Beckhoff, Becolve Digital, Eurecat, HP, Inetum, Invelon o Schneider Electric.

A més, durant tres dies, l’Industry 4.0 Congress ha compartit les experiències industrials d’empreses com Nestlé, Antolín, Sanofi, Airbus, Ato Lactia, Enagas o Cepsa, que han revelat les seves estratègies d’automatització i digitalització de les plantes de producció.  La vuitena edició de la fira serà del 9 a l’11 d’abril de 2024.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió