Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

L’administració gironina ‘Merche’ reparteix 2 MEUR del primer premi de la rifa de Reis amb el número 19570

ACN Girona.-L’administració gironina ‘Merche’, situada al carrer Ultònia de la ciutat, ha repartit 2 MEUR del primer premi de la rifa de Reis. Els propietaris, que van heretar el negoci […]

Avatar
Agències 06/01/2021

ACN Girona.-L’administració gironina ‘Merche’, situada al carrer Ultònia de la ciutat, ha repartit 2 MEUR del primer premi de la rifa de Reis. Els propietaris, que van heretar el negoci de la seva mare el 2012, han venut deu butlletes del número 19750, premiat cadascun amb 200.000 euros. “És una pasta”, han explicat els germans Andrés i Carlos Voz, visiblement contents i emocionats per haver entregat per primer cop un primer premi de la rifa de Reis: “Hem repartit molts premis, però mai d’aquest sorteig tan emblemàtic”. Encara no saben a qui ha tocat: “A veure si a partir de demà algun client ens ho explica”. Dos punts de venda de Lloret de Mar (Selva) han venut cinc dècims del mateix número.

“És espectacular, és la primera vegada que donem el primer premi de la rifa de Reis”. Visiblement contents i emocionats, els germans Andrés i Carlos Voz han vingut corrent fins a l’administració de loteria ‘Merche’, situada al carrer Ultònia de Girona, tan bon punt han sabut que havien repartit 2 MEUR del primer premi: el 19750. “Havíem donat altres premis de Nadal, primitives, euromillones, però és el primer cop que hem venut números d’un primer premi tan important i tan emblemàtic”, han explicat. I això que l’administració de ‘la Merche’ és una de les més conegudes de la ciutat. Segons han detallat els germans, tenen fotos del negoci que daten des del 1912 i ells van heretar el negoci de la seva mare l’any 2012: “A la mare l’hem trucat i està molt emocionada, no ha pogut venir però, si pogués, seria aquí”. Han venut deu dècims del 19750; cinc per finestreta i cinc per internet a través d’una aplicació: “Ni idea de a qui ha tocat, si tens un grup gros o un club esportiu ho saps, a veure si a partir de demà els clients ens ho expliquen”. Per cada butlleta han tocat 200.000 euros. “És una pasta, eh? Està molt bé”, han afegit. No ha faltat el cava. Han obert una ampolla amb la qual han ruixat els mitjans de comunicació que s’han congregat davant del negoci. Alguns curiosos també s’han aturat a preguntar quin número havia tocat i a donar-los l’enhorabona. Els germans han penjat diversos cartells que acrediten que han estat l’administració gironina que ha entregat part del primer premi. A Lloret de Mar, dos punts de venda han venut cinc butlletes del mateix número.