Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

L’administració El Gato Negro de Barcelona celebra haver venut el primer premi: “És un miracle”

ACN Barcelona.-L’administració de loteria El Gato Negro de Barcelona, al carrer Pelai, no comptava gaire amb repartir sort aquest dimecres. La notícia que han venut el primer premi de la […]

Avatar
Agències 06/01/2021

ACN Barcelona.-L’administració de loteria El Gato Negro de Barcelona, al carrer Pelai, no comptava gaire amb repartir sort aquest dimecres. La notícia que han venut el primer premi de la rifa de Reis, el 19570, els ha agafat “per sorpresa total” després del “desengany” d’un Nadal en què havien trencat la bona ratxa dels últims anys. “Ens havíem quedat una mica xafats perquè des que som aquí, fa cinc anys, que hem enganxat quatre premis de quatre rifes de Nadal”, ha explicat als mitjans Teo Baró, responsable de l’administració. Per això, ha assegurat que “és un miracle que surti un premi” perquè ja no esperaven que passés. Baró afirma que ha estat un any “difícil” i viuen com un “regal” acabar la campanya d’El Nen així.

Segons ha detallat, només saben que han venut un dècim per Internet i resten a l’espera que loteries els informi de la quantitat de dècims que han venut a finestreta. Amb el gat negre a la mà, Baró ha recordat que aquest, que dona nom a l’administració que regenta, “és un gran temptador de sorts”. “És una recompensa enorme tenir premi i donar una mica de volta a tota l’afició que ens segueix cada any”, ha conclòs.