Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

L’adéu de l’era Messi

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre dos titulars de la mateixa mida: “Cinco autonomías abogan por que la vacuna sea obligatoria para los sanitarios” i al […]

Avatar
Agències 06/08/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre dos titulars de la mateixa mida: “Cinco autonomías abogan por que la vacuna sea obligatoria para los sanitarios” i al costat: “El Barça anuncia que Messi no sigue”.’La Vanguardia’ destaca en portada els 30.000 testos de covid que han fet en 15 dies els farmacèutics: “Les farmàcies s’erigeixen en detectores de covid gràcies als antígens”. A sobre, foto per a Leo Messi: “Messi, trist adéu a una era prodigiosa”. ‘El Punt Avui’, també opta per la marxa del futbolista blaugrana: “Adéu a Messi”. Com a segon tema tria: “Dividits pel Prat”.

‘Ara’ tria com a tema principal el trencament de les negociacions per la continuïtat de Messi: “El Barça no pot renovar Messi”. En un destacat inferior, es fan ressò del total de víctimes de violència de gènere, que ja és tan alt com en tot el 2020: “Alerta per l’augment de crims masclistes a Catalunya”.’El Periódico’ també opta per remarcar el final de l’era Messi amb una foto que ocupa tota la pàgina amb el text: “Increíble”. Aquesta és l’única notícia de la portada i va acompanyada del subtítol: “El Barça comunica por sorpresa que Messi se va y culpa a LaLiga de la salida”. ‘El Mundo’, destaca com a tema principal les declaracions del ministre d’Inclusió obrint la porta a una taxa per compensar l’efecte capitalitat: “El Gobierno da alas a un impuesto contra Madrid”. A sota es fan ressò de la polèmica pels MIR: “El procés espanta a los mejores MIR de los hospitales de Cataluña”.’La Razón’ destaca un article sobre les diferents reaccions dels socis de Govern a la Comissió Bilateral amb l’Estat:”Crisis entre los separatistas por las cesiones de Sánchez”. Al costat: “El Gobierno apoya el impuesto contra Madrid que exige Puig”.I l”ABC’ també portada amb els resultats de l’equip olímpic espanyol després de les dues medalles d’or de Sandra Sánchez i Alberto Ginés: “Escalada de España en Tokio”. A sobre, es fan ressò dels obstacles econòmics que han impedit la renovació del crack blaugrana: “Messi se va del Barcelona”.