Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

L’activista i premi Liberpress Lisa Lovatt-Smith reivindica el paper dels mitjans per “canviar la mentalitat de la gent”

ACN Girona.-La guanyadora del premi Liberpress 2019 i activista, Lisa Lovatt-Smith, ha remarcat la importància dels mitjans de comunicació per “canviar la mentalitat de la gent”. La fundadora de l’ONG […]

Avatar
Agències 20/09/2019

ACN Girona.-La guanyadora del premi Liberpress 2019 i activista, Lisa Lovatt-Smith, ha remarcat la importància dels mitjans de comunicació per “canviar la mentalitat de la gent”. La fundadora de l’ONG OAfrica ha afirmat que al llarg de disset anys ha aconseguit que el maltractament infantil estigui “mal vist” a països com Ghana i ho ha fet a partir de campanyes comunicatives, més enllà del “porta a porta” per conscienciar a la societat. Per la seva banda, el premi en la categoria de cinema, Radu Mihaileanu, ha reivindicat la igualtat entre sexes en el món. “Com més drets tinguin les dones, més democràtic és un país”, ha afegit el cineasta. Els premis Liberpress són uns guardons que s’entreguen anualment a Girona per fomentar la “cultura de la solidaritat”. En ell es reconeixen persones i institucions d’arreu del món que porten a terme projectes humanitaris.