Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

L’ACM reclama coordinació a la Generalitat per garantir la igualtat d’accés a l’aprenentatge en línia

ACN Barcelona.-L’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha reunit aquest dimarts per videoconferència amb el conseller d’Educació, Josep Bargalló, per afrontar la situació del curs escolar, afectat pel confinament contra l’expansió […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-L’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha reunit aquest dimarts per videoconferència amb el conseller d’Educació, Josep Bargalló, per afrontar la situació del curs escolar, afectat pel confinament contra l’expansió del coronavirus. L’ACM ha traslladat al conseller que la Generalitat ha de garantir la igualtat d’accés a l’aprenentatge en línia dels alumnes catalans. El seu president, Lluís Soler, ha demanat “evitar que a les crisis sanitària, social i econòmica no s’hi sumi una altra d’educativa, que deixi enrere als alumnes i famílies amb més dificultats”.

Per garantir que els estudiants diposin de facilitats per continuar aprenent, Soler ha reclamat no diferenciar entre ajuntaments “sinó que s’ha de dur a terme una bona coordinació entre el Departament i el municipalisme per tal que ningú quedi enrere”. “Just el dia que comença el tercer trimestre, cal tenir més clara que mai l’estratègia, la coordinació i els recursos necessaris per donar resposta a les preocupacions de les famílies i conèixer com es finalitzarà l’actual curs acadèmic, i com es preveu l’inici del curs escolar 2020/21”, ha afegit Soler en un comunicat.