Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

La Zurich Marató Barcelona es farà el 7 de novembre en format presencial

ACN Barcelona.-La Zurich Marató Barcelona ha obert aquest dimarts les inscripcions per a l’edició del 2021, que es farà el 7 de novembre en un format presencial. L’any passat, a […]

Agències 22/06/2021

ACN Barcelona.-La Zurich Marató Barcelona ha obert aquest dimarts les inscripcions per a l’edició del 2021, que es farà el 7 de novembre en un format presencial. L’any passat, a causa de la covid-19, es va fer en un format virtual, per això l’Ajuntament de Barcelona subratlla que la seva recuperació suposa donar un pas més cap a la recuperació de la “normalitat esportiva” a la ciutat. L’organització de la prova ha treballat especialment en tres eixos bàsics: l’atenció als corredors a través dels 42 quilòmetres de recorregut, la posada en escena i les mesures sostenibles.

Paral·lelament, l’organització vetllarà per la seguretat dels corredors prenent totes les mesures necessàries per a la prevenció de la covid-19. En aquest sentit, assegura, que “la positiva evolució de la campanya de vacunació” i el “descens de la incidència” del coronavirus, fan preveure que la Zurich Marató Barcelona tornarà a convertir-se en una “gran cursa de ciutat”. Tot i això, els responsables han deixat clar que aquesta s’adaptarà a les mesures que les autoritats sanitàries estableixin en aquell moment.