Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La xarxa ferroviària continua amb afectacions pel temporal Gloria

ACN Barcelona.-La xarxa ferroviària continua patint afectacions pels efectes del temporal Gloria aquest dilluns al matí. L’R3 entre l’Hospitalet i Puigcerdà ha recuperat el servei de tren en tot el […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Barcelona.-La xarxa ferroviària continua patint afectacions pels efectes del temporal Gloria aquest dilluns al matí. L’R3 entre l’Hospitalet i Puigcerdà ha recuperat el servei de tren en tot el seu recorregut, però en quatre línies més el servei es veu modificat. És el cas de l’R1 i l’RG1, que continua sense pont ferroviari pel riu Tordera i amb trams amb via desfalcada entre Blanes i Maçanet que obliga a fer per carretera el tram entre Malgrat de Mar i Maçanet. L’R2 i l’R11 també pateixen limitacions de velocitat entre Maçanet i Caldes, i entre Granollers i Calders, per risc de caiguda d’arbres o despreniments.

A l’R2 Nord, el servei de tren ja és l’habitual fins a Granollers però entre la capital del Vallès Oriental i Maçanet només circula un tren per hora i per sentit. També hi ha només un tren per hora i sentit entre Barcelona, Girona i Portbou de l’R11.