Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

La Xarxa de Viles del Llibre 2023 incorpora Girona, Mollet del Vallès i Balaguer

ACN Barcelona – La Xarxa de Viles del Llibre 2023 incorpora Girona, Mollet del Vallès i Balaguer i programa nou festivals literaris amb més de 350 propostes i 500 participants […]

Agències 01/02/2023

ACN Barcelona – La Xarxa de Viles del Llibre 2023 incorpora Girona, Mollet del Vallès i Balaguer i programa nou festivals literaris amb més de 350 propostes i 500 participants vinculats al món del llibre. De fet, aquest any, la Xarxa Viles del Llibre arrencarà a l’Escala del 3 al 5 de març i la cloenda serà a Balaguer el 2 de desembre. A Girona, el festival es traduirà en una fira de llibre antic i d’ocasió amb participació de llibreters de vell i de totes les llibreries de la ciutat. El director de Viles del Llibre, Enric Bono, ha desgranat les convidades d’honor d’aquest any: la Catalunya Nord a l’Escala, l’Alguer a Malgrat de Mar i Portugal a Sitges.

El director de Viles del Llibre, Enric Bono, ha manifestat que aquest any la iniciativa “consolida territoris i espais en un any difícil d’eleccions” i ha remarcat que els fa il·lusió incorporar nous territoris com  Mollet del Vallès, Balaguer i Girona. Bono ha manifestat que la iniciativa representa descobrir espais, posar-los al servei de la cultura i del món del llibre.

Aquest any, la Xarxa Viles del Llibre arribarà a l’Escala del 3 al 5 de març; a Cabrils, l’1 i 2 d’abril; a La Rambla de Barcelona, l’1 i 2 de juliol; a Malgrat de Mar, del 25 al 27 d’agost;  a Calafell, el 7 d’octubre; a Mollet del Vallès, el 21 i 22 d’octubre; a Sitges, del 3 al 5 de novembre; a Girona, del 17 al 19 de novembre, i tancarà Balaguer, el 2 de desembre. La iniciativa té com a lema ‘Llegir el passat per escriure el futur’.