Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

La web del Departament de Treball, saturada per l’allau de sol·licituds d’ajudes als autònoms

ACN Barcelona.-La web del Departament de Treball, que aquest dilluns obria el termini perquè els autònoms afectats per l’impacte de la covid-19 poguessin demanar ajudes, ha quedat saturada aquest matí […]

Agències 09/11/2020

ACN Barcelona.-La web del Departament de Treball, que aquest dilluns obria el termini perquè els autònoms afectats per l’impacte de la covid-19 poguessin demanar ajudes, ha quedat saturada aquest matí arran de l’allau de sol·licituds rebudes. Segons ha informat Treball en un missatge a Twitter, part dels usuaris poden experimentar “talls en el servei de tramitació”, tot i que també detalla que segueixen entrants sol·licituds. Fonts del mateix departament indiquen que, fins a les 11.00 h, ja s’han tramitat 1.157 sol·licituds, un volum que qualifiquen de “molt alt”. Les ajudes que s’estan demanant corresponen a la convocatòria que va anunciar la Generalitat la setmana passada i que atorguen 2.000 euros en un pagament únic.

En total, el Govern té previst destinar 20 MEUR fins a esgotar l’import. Les ajudes es resoldran per ordre cronològic i està previst que puguin beneficiar al voltant de 10.000 persones.