Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La versió desconfinada dels Stay Homas omple el Teatre Coliseum en l’estrena del disc ‘Agua’ a Barcelona

ACN Barcelona.-Stay Homas ha presentat aquest divendres el seu primer disc, ‘Agua’, al públic barceloní. “Esperem que vingueu a gaudir, a fer una mica de ballarugues a la butaca, i […]

Agències 28/05/2021

ACN Barcelona.-Stay Homas ha presentat aquest divendres el seu primer disc, ‘Agua’, al públic barceloní. “Esperem que vingueu a gaudir, a fer una mica de ballarugues a la butaca, i que algun dia ho puguem fer de peu!”, ha dit el trombonista i vocalista Guillem Boltó a les gairebé mil persones que han omplert el Teatre Coliseum. El grup sorgit del confinament ha interpretat cançons del seu primer treball, que ha combinat amb altres temes coneguts de la banda com ‘Bright side’ o ‘Estamos mal’. El trio format per Guillem Boltó, Klaus Stroink i Rai Benet ha arribat a la capital catalana amb un èxit rotund de la gira de presentació del disc. Els sis concerts que ofereixen durant el cap de setmana han exhaurit totes les entrades.

“Si us hi heu fixat, ja no toquem a la terrassa ni estem asseguts”, ha bromejat Boltó. El grup també ha deixat enrere el cubell blau i la tapa d’una olla que feia servir com a percussió i en el nou directe ha incorporat dos nous membres, un baixista i un bateria. El concert ha arrencat amb dos dels temes sorgits durant el confinament, ‘In the end’ i ‘Estamos mal’, que han animat el públic des d’un principi. Després ha estat el torn dels temes més nous, com ‘Tudo bem’, ‘Les merdes’ o ‘Nunca vuelven’. Tot plegat amb una varietat d’estils, que han anat des del reggaeton de ‘Cacatúa’, fins al bolero de ‘Al ponerse el sol’. El grup també ha tocat ‘Por el camino’, cançó que va compondre com a banda sonora de la pel·lícula ‘Mamá o papá’. La banda estrella del confinament ha arribat a Barcelona després d’exhaurir les entrades als concerts de Mallorca, València i Madrid. El grup continuarà la gira del disc ‘Agua’ per festivals de tot l’Estat durant els mesos d’estiu. Després anirà fins a Ciutat de Mèxic, Bogotà, Buenos Aires, Santiago de Xile, Milà, París, Brussel·les i Londres.