Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

La vaga dels tripulants de cabina obliga a suspendre sis vols de Ryanair al Prat i causa retards en 17 més

ACN Barcelona – La nova jornada de vaga dels tripulants de cabina ha obligat a suspendre sis vols a l’Aeroport del Prat durant aquest dimecres, segons han informat els sindicats […]

Agències 13/07/2022

ACN Barcelona – La nova jornada de vaga dels tripulants de cabina ha obligat a suspendre sis vols a l’Aeroport del Prat durant aquest dimecres, segons han informat els sindicats amb dades corresponents a les nou del matí. Es tracta de tres vols amb sortida des de Barcelona a Brussel·les, Milà Bèrgam i Roma Fiumicino i els respectius vols de tornada. A més, les aturades han causat 17 retards, concretament en vuit sortides i nou arribades. Durant la jornada d’ahir, la protesta va causar nou cancel·lacions a Barcelona i desenes de retards entre el Prat i Girona. Per la seva banda, la companyia va xifrar en menys d’un 1% els vols afectats per la protesta.

Segons fonts de l’aerolinia hi va haver un “petit nombre de casos” en què els membres de la tripulació van “ignorar” el requisit legal dels serveis mínims i es van negar operar els vols, actitud que la companyia considera “il·legal”.