Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

La Universitat de Barcelona convoca les eleccions al Rectorat per al 26 de novembre

ACN Barcelona.-La Universitat de Barcelona ha organitzat les eleccions al Rectorat per al dia 26 de novembre. El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona, reunit en sessió extraordinària, […]

Avatar
Agències 08/10/2020

ACN Barcelona.-La Universitat de Barcelona ha organitzat les eleccions al Rectorat per al dia 26 de novembre. El Consell de Govern de la Universitat de Barcelona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat la convocatòria d’eleccions i el calendari electoral. Les eleccions, de conformitat amb el que estableix la Llei orgànica d’universitats i l’Estatut de la Universitat de Barcelona, es faran mitjançant elecció directa i sufragi universal lliure i secret, mantenint totes les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19. Més de 52.000 persones tindran dret a vot. Professorat doctor, professorat docent, alumnes i altres membres de la comunitat universitària estan convocats a les urnes.

Segons ha anunciat la Universitat, del 12 al 25 de novembre a les 15 hores es podrà votar anticipadament prèvia sol·licitud del certificat de vot anticipat.Si cap candidat obtingués la majoria absoluta, la segona volta tindria lloc el dijous 3 de desembre. El dia abans, 2 de desembre, fins a les 15 h, es podria votar anticipadament. En aquesta segona volta hi concorrerien els dos candidats més votats en primera volta.