Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La Unió Patronal Metal·lúrgica alerta de “l’exclusió” d’alguns sectors del metall de les ajudes del govern espanyol

ACN Barcelona.-La Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) ha alertat de “l’exclusió” d’alguns sectors econòmics del metall de la línia d’ajudes directes per a empreses i autònoms aprovada pel govern espanyol. El […]

Avatar
Agències 30/03/2021

ACN Barcelona.-La Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) ha alertat de “l’exclusió” d’alguns sectors econòmics del metall de la línia d’ajudes directes per a empreses i autònoms aprovada pel govern espanyol. El Reial decret llei inclou com a beneficiaris als sectors de la producció de metalls preciosos, la fabricació d’instruments d’òptica i equips fotogràfics, la fabricació de cables de fibra òptica, la fabricació d’articles de joieria i bijuteria, la reparació i manteniment aeronàutic i espacial, les activitats de parcs d’atraccions i parcs temàtics i la reparació de rellotges i joieria. La patronal ha alertat de la manca d’ajudes per a altres sectors del metall, com l’automoció, i ha demanat revisar les partides i incloure nous CNAE del sector.

“Volem liderar conjuntament amb altres actors econòmics i socials com Foment del Treball una resposta d’acció per demanar explicacions i trobar solucions amb el govern espanyol”, ha assegurat l’entitat a través d’un comunicat. En aquest sentit, l’UPM ha engegat una iniciativa per recollir una denúncia conjunta de tots els col·lectius.