Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

La UME comença a desinfectar un centre sanitari i dues residències de gent gran a Viladecans

ACN Viladecans.-La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha començat aquest dimarts a desinfectar el Centre Sociosanitari Frederica Montseny i dues residències de gent gran a Viladecans que han sol·licitat aquest servei. […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Viladecans.-La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha començat aquest dimarts a desinfectar el Centre Sociosanitari Frederica Montseny i dues residències de gent gran a Viladecans que han sol·licitat aquest servei. Quatre equips municipals segueixen fent tasques de neteja a la via pública, formats per dos furgons hidronetejadors i dues màquines escombradores amb pèrtigues de polvorització. Els principals àmbits d’actuació són la neteja de contenidors de residus municipals a la via pública i els voltants dels equipaments més utilitzats, sanitaris, comercials, policials i administratius, per evitar contagis de coronavirus. Els quatre equips utilitzen una dissolució d’hipoclorit sòdic al 0,1% de concentració.

Pel que fa als contenidors, els operaris realitzen la desinfecció amb neteja a pressió del producte desinfectant cada tres dies, i els que utilitzen l’Hospital de Viladecans, la Residència Frederica Montseny i el CAP es netegen cada dia. Es fa cada dia la neteja del perímetre i accessos de l’Hospital de Viladecans, el CAP Maria Bernades, el Centre Sociosanitari Frederica Montseny, la seu de la Creu Roja, les comissaries dels Mossos d’Esquadra i Policia Local, la Masia Can Palmer (centre operatiu dels serveis socials municipals), la Torre Modolell (seu de l’Ajuntament) i el Servei d’Atenció Domiciliària (carrer d’Antonio Machado).Els equips municipals també fan una neteja diària de zones urbanes amb concentració de comerços d’alimentació, marquesines de parades de bus i estancs.A més, mitjançant l’empresa adjudicatària del servei de control de plagues urbanes, Ambient Servei, es fan desinfeccions dels vehicles de la policia local i dels interiors dels dos locals de serveis socials oberts: la Masia de Can Palmer i el Servei d’Atenció Domiciliaria d’Antonio Machado.