Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

La UGT pressiona els ajuntaments afectats per la insolvència de Senfo per a què assumeixin el pagament de les nòmines

ACN Barcelona.-El sindicat UGT està desplegant diverses reunions al Baix Llobregat, Igualada i Sant Celoni per exigir als ajuntaments i Consell Comarcal que es facin càrrec de les nòmines que […]

Avatar
Agències 20/06/2019

ACN Barcelona.-El sindicat UGT està desplegant diverses reunions al Baix Llobregat, Igualada i Sant Celoni per exigir als ajuntaments i Consell Comarcal que es facin càrrec de les nòmines que Senfo ha deixat de pagar. Ara fa una setmana, els sindicats van denunciar públicament que els treballadors d’aquesta empresa adjudicatària de serveis d’atenció domiciliària i llars d’infants acumulava dues pagues endarrerides, i poc després Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i Sant Pere de Ribes (Garraf) anunciaven que rescindien l’adjudicació i es responsabilitzaven de les nòmines. Aquest dijous també s’hi ha compromès Cornellà de Llobregat, mentre la UGT insta la resta de responsables polítics a fer el mateix.

Almenys hi ha 14 municipis afectats i 400 treballadors pel que fa al servei d’atenció a domicilis, als quals cal sumar la resta de serveis on els empleats de Senfo tampoc estan cobrant, segons fonts sindicals. La UGT ha detallat que aquest dijous a la tarda es reunirà amb l’Ajuntament de Cervelló (Baix Llobregat), demà ho farà amb el d’Igualada i dimarts amb el de Sant Celoni.