Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

La UGT denuncia les contradiccions del Govern sobre el nou curs i avisa que no n’hi ha prou amb 5.000 docents extres

ACN Barcelona.-La UGT denuncia les contradiccions del Govern sobre el nou escolar i avisa que no n’hi ha prou amb contractar 5.000 docents extres. “Els treballadors de l’educació no sabem […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Barcelona.-La UGT denuncia les contradiccions del Govern sobre el nou escolar i avisa que no n’hi ha prou amb contractar 5.000 docents extres. “Els treballadors de l’educació no sabem a qui creure ni quina confiança pot generar un govern que envia missatges contradictoris constantment a la ciutadania”, ha indicat en un comunicat sobre les diferents xifres de contractació i inversió que han donat el conseller d’Educació i el president de la Generalitat. A més, a la UGT també li preocupa que en cada roda d premsa “s’incrementin les ràtios d’alumnes i disminueixin les aules”. “Al pas que anem, sumant alumnes de 5 en 5 a cada roda de premsa, podem arribar al setembre amb 50 alumnes per classe. No és seriós i no és responsable”, es queixa.

Des del sindicat consideren que les promeses d’increment de plantilla són “poca cosa més que maquillatge”, ja que “ni tan sols recupera els nivells de contractació d’anys anteriors”. A això li sumen unes mesures de seguretat per a la comunitat educativa “poc clares i que seran pràcticament impossibles de complir”.