Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La UGT denuncia el “caos” durant les obres de la línia 1 del metro

ACN Barcelona.-La UGT ha denunciat el “caos” durant les obres de la línia 1 del metro, i ha constatat el “mal servei” alternatiu dissenyat per la direcció “menystenint” les aportacions […]

Avatar
Agències 02/07/2019

ACN Barcelona.-La UGT ha denunciat el “caos” durant les obres de la línia 1 del metro, i ha constatat el “mal servei” alternatiu dissenyat per la direcció “menystenint” les aportacions que va fer el sindicat. En un comunicat, ha lamentat que la direcció d’Autobusos de Barcelona no hagi fet cas de les indicacions sindicals sobre el servei de connexió d’autobusos que supleix el tram afectat pel tall de la línia 1, entre Clot i Fondo. La UGT ha remarcat que només ha calgut un dia laborable per fer visible que les persones amb mobilitat reduïda no poden accedir als autobusos i que la millor opció per cobrir el tram afectat era habilitar una única línia de bus llançadora, diuen, i no dues separades per un trajecte de 15 minuts a peu.

El sindicat ha remarcat que els conductors, a més, han de suportar el descontentament dels usuaris, a més de fer torns diferents per cobrir un servei “clarament deficitari”. Amés, estan deixant de sortir entre 80 i 100 serveis de cotxeres per un problema amb l’aire condicionat dels vehicles.