Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

La UGT demana destituir la subdirectora de Tractament de Lledoners per “facilitar” l’accés de Risto Mejide

ACN Barcelona.-La UGT ha demanat aquest dimarts la destitució de la subdirectora de Tractament de Lledoners per “facilitar” l’accés del presentador Risto Mejide perquè pogués veure’s amb Raül Romeva per […]

Avatar
Agències 17/09/2019

ACN Barcelona.-La UGT ha demanat aquest dimarts la destitució de la subdirectora de Tractament de Lledoners per “facilitar” l’accés del presentador Risto Mejide perquè pogués veure’s amb Raül Romeva per a una entrevista el 14 de setembre. Segons el sindicat, li va estalviar el circuit de control de seguretat, passant per davant de la resta de visites a interns. Anava acompanyat per la dona de Romeva i per una altra persona. La UGT ha enviat una carta al secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció advertint que es va vulnerar la normativa d’accessos, les circulars de la secretaria i el reglament penitenciari. “Actuacions com aquesta només fan que reforçar les injustificades tesis que sostenen determinades instàncies judicials i mediàtiques que estenen dubtes sobre la professionalitats dels treballadors penitenciaris i qüestionen la imparcialitat de la institució”, afegeix.

En aquest sentit, insisteix que permetre un comportament “tan irresponsable” com el de la subdirectora de Tractament només faria que “incrementar aquestes infundades sospites i obrir encara més una polèmica que esquitxa directament els professionals penitenciaris”. Segons el diari ‘El Mundo’, el cap de la unitat que regula les visites s’ha queixat per aquesta situació i ha demanat ser traslladat a una altra posició per “aquest favoritisme evident”.