Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

La UEA es planteja denunciar la manca de solucions pels empleats de fora de la Conca que no van poder anar a treballar

ACN Igualada.-La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) es planteja denunciar, per la via penal, la situació en què es troben els treballadors de fora de la Conca d’Òdena que no […]

Avatar
Agències 16/07/2020

ACN Igualada.-La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) es planteja denunciar, per la via penal, la situació en què es troben els treballadors de fora de la Conca d’Òdena que no van poder anar al seu lloc de feina durant el tancament perimetral i els quals no han pogut accedir a cap compensació econòmica. La patronal denuncia que, malgrat les “incomptables” gestions que han realitzat, quatre mesos després no han rebut “cap resposta per part de cap organisme dels governs català i espanyol”.

La UEA recorda que fa mesos que exigeixen solucions i que, fent front comú amb els sindicats CCOO i UGT, s’han adreçat a tots els ministeris del Govern espanyol i a les conselleries de la Generalitat. “Des de la UEA diem prou”, assenyala el president de la patronal, Joan Domènech, en un comunicat, tot afegint que estan “cansats de reclamar el mateix, setmana rere setmana, des de fa quatre mesos, sense que ningú es digni a donar-nos una solució al respecte”.Davant “la inacció” de les autoritats responsables, la Unió Empresarial de l’Anoia ha anunciat que està estudiant presentar una demanda per la via judicial “en nom i en representació de les empreses afectades de la Conca d’Òdena”. “Un recurs al qual no ens agradaria arribar, però, davant la impotència generada, és l’única via de sortida de què disposem”, justifica Domènech.